Meeting

TRAINING

KASVATA OSAAMISTASI.

BIG Kouluttajat

BIG Training -kouluttajat ovat alansa huippuasiantuntijoita. Ylpeinä esittelemme yhteistyön alla olevien kouluttajien kanssa!

Meeting

Tom Laine

Laine edustaa asiantuntija kärkeä erityisesti somerekrytoinnin ja työnantajamielikuvan rakentamisen kouluttajana.

 

Tom on valittu amerikkalaisen Rise Globalin listauksessa parhaimmillaan maailman 4. vaikutusvaltaisimmaksi HR-vaikuttajaksi, Suomen 1. "Top Voices of Linkedin" - voittajaksi, ja on kirjoittanut useita aihetta sivuavia kirjoja, mm. "Suhteellinen Rekrytointiteoria", "Työnhakuopas", sekä "Linkedin Megaopas". Tom kiertää ympäri maailmaa kouluttamassa somerekrytointi- ja työnantajamielikuva-aiheisiin, ja on kouluttanut yrityksiä niin Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa kuin Yhdysvalloissakin. 

"Tom Laineen vahva asiaosaaminen ja rento esitystyyli pitivät mielenkiinnon yllä koko koulutuksen ajan. Hyviä esimerkkejä pitkin päivää. Ehdottomasti iso peukku!"
 

Alexandra Byskata

SEO Specialist, Evermade

 

Alexandra on hakukoneoptimoinnin spesialisti ja analyytikko, jolla on kokemusta monenlaisista digi- ja sisältömarkkinoinnin tehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Kouluttajana Aksu on käytännönläheinen, rauhallinen ja selkeä. Hänelle on tärkeää, että koulutuksissa monimutkaisemmatkin kokonaisuudet esitetään ymmärrettävästi, jotta jokainen osallistuja voi hyödyntää koulutuksen oppeja omassa työssään. Alexandra on yksi Grow Koulutuksien kehutuimmista kouluttajista! 

 

"Rauhallinen, asiantunteva, selväsanainen ja miellyttävä kouluttaja. Asiat käytiin loogisessa järjestyksessä eikä hypitty asiasta toiseen. Kiitos paljon koulutuspäivästä!"

 

"Alexandra oli miellyttävä, asiantunteva, konkreettinen ja käytännönläheinen kouluttaja, jolla oli laaja kokemus aiheesta ja se näkyi!"

Seppo Sinisaari

KTM, Microsoft Certified Professional Solution Developer (MCSD), Sinisaari Consulting

 

Seppo on melkoinen Excel-velho, joka hakee vertaistaan kansallisesti. Hän toimii sovelluskehittäjänä, konsulttina ja kouluttajana Office- ympäristössä, pääsääntöisesti Excelin ja Accessin parissa. Sinisaarella on yli kuuden vuoden kokemus sisäisen laskennan asiantuntijatehtävistä ja lähes 30 vuoden kokemus IT-alan koulutus- ja konsultointitehtävistä.

 

 

"Hyvä ja kokenut kouluttaja, osasi hommansa ja selitti asiat hyvin."

 

"Loistava kouluttaja!"

Helena Jylli

Jylli on työoikeuteen erikoistunut varatuomari, joka työskentelee omassa yrityksessään työsuhdejuridiikan ja HR-kehittämisen parissa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus käytännönläheisistä työoikeuskoulutuksista esimiehille ja HR-henkilöille. Hänellä on myös johtamisen ja työpsykologian opintoja sekä tausta kaupallisen alan ja esimiestehtävistä pörssiyhtiössä.

 

Jyllin lähetysmistapa on selkeä, rauhallinen ja konkreettinen. 

 

"Kouluttajan asiantuntemus oli tosi antava"

 

"Yksi parhaimmista koulutuksista joissa olen ollut, kiitos!"

Oletko sinä asiantuntija ja kiinnostunut kouluttamisesta?

Ota yhteyttä esittelyn kera ja keskustellaan lisää!