top of page

TALOUS & TYÖELÄMÄ 2020

TUKEA PÄÄTÖKSENTEKOON 700 JOHTAJALLE

TT20 collage (1).png

TAVOITE

 

Accountorin nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille suunnattu puolen päivän virtuaalitapahtuma järjestettiin, koska moni yritys oli suurten muutosten äärellä haastavasta koronatilanteesta johtuen ja kaipasi uudessa tilanteessa tietoa päätöksenteon tueksi.

 

Accountorille alusta oli oiva tapa kommunikoida, vaikuttaa ja tavata päättäjiä virtuaalisesti. Tapahtumaan tavoiteltiin 400 yrityspäättäjää ja tilaisuudessa lanseerattiin myös Accountorin uunituore Työelämätutkimus 2020.

 

TOTEUTUS

 

Tapahtumalle luotiin Accountorin brändin mukainen ilme sekä markkinointikampanjaan sopivat bannerit ja videotrailerit. TV-kasvo Peter Nymanin moderoimassa tilaisuudessa kuultiin huippuasiantuntijoita aina Nordean pääekonomistista pandemian aikana raketin lailla kasvaneeseen startup-yhtiö Gubbeen asti.

 

Tapahtuman aikana pystyi verkostoitumaan, keskustelemaan, lataamaan lisämateriaaleja, tapaamaan Accountorin edustajia sekä osallistumaan heidän asiantuntijoiden fasilitoimiin mielenkiintoisiin roundtable-keskusteluihin.

 

TULOKSET

 

Tapahtuma keräsi yli 700 yrityspäättäjää kattavasti ympäri Suomen ja ylitti asetetut tavoitteet kirkkaasti. Osallistujamäärää edesauttoi laadukas ohjelma yhdistettynä useiden viikkojen markkinointikampanjaan, jossa hyödynnettiin BIG:n kattavaa päättäjätietokantaa ja sitouttavaa kutsuprosessia yhdessä Accountorin tehokkaan some- ja mediakampanjan kanssa.

 

Palautteessa 97% osallistujista arvioi tapahtuman vuoden 2020 parhaaksi virtuaalikokemukseksi. Accountor oli erittäin tyytyväinen tuloksiin ja yhteistyö jatkuu jälleen Talous & Työelämä 2021 -tapahtumassa.

PALAUTE

“Talous & Työelämä 2020 onnistui hienosti. Kokemuksemme perusteella hyvin toteutettu virtuaalitapahtuma on mainio kanava yrityspäättäjien tavoittamiseen sekä keskustelun herättämiseen.” 

- Otto Salminen, Marketing Manager,  Accountor

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

bottom of page